Incelemek : Işıl ışıl cam vazolarımızı incelemek için; www.madamecoco.com : Bir işi veya bir şeyi ele alıp özelliklerini, ayrıntılarını inceden inceye, özenle anlamaya, öğrenmeye çalışmak, tetkik etmek.

Incelemek : Işıl ışıl cam vazolarımızı incelemek için; www.madamecoco.com : Bir işi veya bir şeyi ele alıp özelliklerini, ayrıntılarını inceden inceye, özenle anlamaya, öğrenmeye çalışmak, tetkik etmek.. Bir eseri incelemek için önce onu görmek, tanımak ve hakkında bilgi sahibi olmak gerekir. İsti̇dkak — i̇ncelemek, dakik olmak … yeni lügat türkçe sözlük. İngilizce türkçe online sözlük tureng. Ne kitap okur ne de başkalarının düşüncesini inceler. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme.

İsti̇dkak — i̇ncelemek, dakik olmak … yeni lügat türkçe sözlük. Analyze incelemek reconsider yeniden incelemek research ne demek. Bir işi veya bir şeyi ele alıp özelliklerini, ayrıntılarını inceden inceye, özenli bir biçimde anlamaya, öğrenmeye çalışmak, tetkik etmek. Sözlükte incelemek kelimesinin manası inceleme: İngilizce türkçe online sözlük tureng.

Rus İşadamı Yatırım Olanaklarını İncelemek Üzere Şanlıurfa ...
Rus İşadamı Yatırım Olanaklarını İncelemek Üzere Şanlıurfa ... from www.urfaradikal.com
1.çözümleme yoluyla bir şeyi incelemek. Bir işi veya bir şeyi ele alıp özelliklerini, ayrıntılarını inceden inceye, özenle anlamaya, öğrenmeye çalışmak, tetkik etmek. Incelemek kelimesinin ingilizcesi ve türkçesi (incelemek words turkish and english meanings). Ne kitap okur ne de başkalarının düşüncesini inceler. Bu sayfada i̇ncelemek nedir i̇ncelemek ne demek i̇ncelemek ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca i̇ncelemek anlamı tanımı açılımı i̇ncelemek hakkında bilgiler resimleri i̇ncelemek sözleri yazıları. Incelemek ne demek, incelemek eş anlamlısı, incelemek anlamı, incelemek açıklaması, incelemek ile ilgili bilgi, incelemek kelimesinin anlamı,incelemek zıt anlamısı. İsti̇dkak — i̇ncelemek, dakik olmak … yeni lügat türkçe sözlük. İngilizce türkçe online sözlük tureng.

Ne kitap okur ne de başkalarının düşüncesini inceler.

İncelemek kelimesinin geçtiği en eski kaynak ve kelime etimolojisi, i̇ncelemek ne demek? Ne kitap okur ne de başkalarının düşüncesini inceler. Ne kitap okur ne de başkalarının düşüncesini inceler. İsti̇dkak — i̇ncelemek, dakik olmak … yeni lügat türkçe sözlük. Sözlükte incelemek kelimesinin manası inceleme: İncelemek kelimesinin anlamı, kökeni ve etimolojik incelemesi. Derinleştirmek — i 1) derin duruma getirmek 2) ayrıntılarına kadar incelemek, derinliğine incelemek geliniz, sözlerinizi biraz. Cerbeze i̇şleri incelemek, anlamak kuvvetini, lüzumsuz yerlerde kullanmak, ukalâlık etmek, gereksiz aklî yorumlarda. Bir bilim veya sanat konusunu her yönüyle geniş biçimde açıklayan eser veya yazılı araştırma. Analyze incelemek reconsider yeniden incelemek research ne demek. Incelemek kelimesinin i̇ngilizce ne demek olduğunu ve anlamını türkçe i̇ngilizce sözlüğümüzde inceleyebilirsiniz. Kitaplarımızı incelemek ve satın almak için⬇️ www.pankusyayinlari.com şal modellerinde sevilen desenler ve renkler pazarium'da | i̇ncelemek için sitemizi ziyaret edin. Incelemek kelimesinin ingilizcesi ve türkçesi (incelemek words turkish and english meanings).

İncelemek kelimesinin geçtiği en eski kaynak ve kelime etimolojisi, i̇ncelemek ne demek? Ne kitap okur ne de başkalarının düşüncesini inceler. İsti̇dkak — i̇ncelemek, dakik olmak … yeni lügat türkçe sözlük. İngilizce türkçe online sözlük tureng. İngilizcede incelemek ne demek, incelemek sözcüğünün ingilizce sözlük karşılığı nedir incelemek türkçe ingilizce çevirisi incelemek kelimesinin ingilizce okunuşu ve yazılışı.

Gülen adam, kendisini incelemek isteyen uzman ismi ...
Gülen adam, kendisini incelemek isteyen uzman ismi ... from www.genmedya.com
Kitaplarımızı incelemek ve satın almak için⬇️ www.pankusyayinlari.com şal modellerinde sevilen desenler ve renkler pazarium'da | i̇ncelemek için sitemizi ziyaret edin. Yeniden incelemek teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamları : Bir işi veya bir şeyi ele alıp özelliklerini, ayrıntılarını inceden inceye, özenle anlamaya, öğrenmeye çalışmak, tetkik etmek. Incelemek kelimesinin ingilizcesi ve türkçesi (incelemek words turkish and english meanings). Ne kitap okur ne de başkalarının düşüncesini inceler. Ne kitap okur ne de başkalarının düşüncesini inceler. Incelemek kelimesinin i̇ngilizce ne demek olduğunu ve anlamını türkçe i̇ngilizce sözlüğümüzde inceleyebilirsiniz. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme.

Bu sayfada i̇ncelemek nedir i̇ncelemek ne demek i̇ncelemek ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca i̇ncelemek anlamı tanımı açılımı i̇ncelemek hakkında bilgiler resimleri i̇ncelemek sözleri yazıları.

Derinleştirmek — i 1) derin duruma getirmek 2) ayrıntılarına kadar incelemek, derinliğine incelemek geliniz, sözlerinizi biraz. Ne kitap okur ne de başkalarının düşüncesini inceler. Incelemek kelimesinin ingilizcesi ve türkçesi (incelemek words turkish and english meanings). Cerbeze i̇şleri incelemek, anlamak kuvvetini, lüzumsuz yerlerde kullanmak, ukalâlık etmek, gereksiz aklî yorumlarda. Bir işi veya bir şeyi ele alıp özelliklerini, ayrıntılarını inceden inceye, özenle anlamaya, öğrenmeye çalışmak, tetkik etmek. Her geçen gün yenilenen ingilizcesi.com ingilizce türkçe tercüme yapmak isteyenlere geniş bir veritabanı sunuyor.incelemek ne demek, to examine carefully türkçesi ne demek, incelemek nedir, to. Bu sayfada i̇ncelemek nedir i̇ncelemek ne demek i̇ncelemek ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca i̇ncelemek anlamı tanımı açılımı i̇ncelemek hakkında bilgiler resimleri i̇ncelemek sözleri yazıları. Yeniden incelemek teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamları : Kablosuz telefonla konuşulurken yapılan hareket, akabinde halıdaki desenlere uygun olarak hareket etme çabası gelir. Bir bilim veya sanat konusunu her yönüyle geniş biçimde açıklayan eser veya yazılı araştırma. He enjoys engaging in macabre activities such as dissecting animal corpses and stalking people on the street at night. Sözlükte incelemek kelimesinin manası inceleme: İncelemek kelimesinin geçtiği en eski kaynak ve kelime etimolojisi, i̇ncelemek ne demek?

He enjoys engaging in macabre activities such as dissecting animal corpses and stalking people on the street at night. Sözlükte incelemek kelimesinin manası inceleme: Cerbeze i̇şleri incelemek, anlamak kuvvetini, lüzumsuz yerlerde kullanmak, ukalâlık etmek, gereksiz aklî yorumlarda. Bir işi veya bir şeyi ele alıp özelliklerini, ayrıntılarını inceden inceye, özenle anlamaya, öğrenmeye çalışmak, tetkik etmek. Kitaplarımızı incelemek ve satın almak için⬇️ www.pankusyayinlari.com şal modellerinde sevilen desenler ve renkler pazarium'da | i̇ncelemek için sitemizi ziyaret edin.

BAŞKAN İMAMOĞLU: "DERDİMİZ, 39 İLÇEYİ YERİNDE İNCELEMEK"
BAŞKAN İMAMOĞLU: "DERDİMİZ, 39 İLÇEYİ YERİNDE İNCELEMEK" from www.acarhaberajansi.com
Incelemek kelimesinin ingilizcesi ve türkçesi (incelemek words turkish and english meanings). Cerbeze i̇şleri incelemek, anlamak kuvvetini, lüzumsuz yerlerde kullanmak, ukalâlık etmek, gereksiz aklî yorumlarda. İngilizcede incelemek ne demek, incelemek sözcüğünün ingilizce sözlük karşılığı nedir incelemek türkçe ingilizce çevirisi incelemek kelimesinin ingilizce okunuşu ve yazılışı. 1.çözümleme yoluyla bir şeyi incelemek. Analyze incelemek reconsider yeniden incelemek research ne demek. İncelemek kelimesinin anlamı, kökeni ve etimolojik incelemesi. Derinleştirmek — i 1) derin duruma getirmek 2) ayrıntılarına kadar incelemek, derinliğine incelemek geliniz, sözlerinizi biraz. Bir işi veya bir şeyi ele alıp özelliklerini, ayrıntılarını inceden inceye, özenle anlamaya, öğrenmeye çalışmak, tetkik etmek.

Bir işi veya bir şeyi ele alıp özelliklerini, ayrıntılarını inceden inceye, özenle anlamaya, öğrenmeye çalışmak, tetkik etmek.

Examine, investigate, search, go into, dig, dig out, analyse, analyze, audit, check over, con, construe, dissect, examine into, look into, look through, observe, peruse. Ne kitap okur ne de başkalarının düşüncesini inceler. Incelemek kelimesinin ingilizcesi ve türkçesi (incelemek words turkish and english meanings). Analyze incelemek reconsider yeniden incelemek research ne demek. Bir işi veya bir şeyi ele alıp özelliklerini, ayrıntılarını inceden inceye, özenli bir biçimde anlamaya, öğrenmeye çalışmak, tetkik etmek. Bir eseri incelemek için önce onu görmek, tanımak ve hakkında bilgi sahibi olmak gerekir. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Incelemek kelimesinin i̇ngilizce ne demek olduğunu ve anlamını türkçe i̇ngilizce sözlüğümüzde inceleyebilirsiniz. 1.çözümleme yoluyla bir şeyi incelemek. Ancak biz burada edebi inceleme üzerinde duracağız. Kablosuz telefonla konuşulurken yapılan hareket, akabinde halıdaki desenlere uygun olarak hareket etme çabası gelir. Derinleştirmek — i 1) derin duruma getirmek 2) ayrıntılarına kadar incelemek, derinliğine incelemek geliniz, sözlerinizi biraz. Ne kitap okur ne de başkalarının düşüncesini inceler.

İncelemek kelimesinin anlamı, kökeni ve etimolojik incelemesi incel. Yeniden incelemek teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamları :

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook